Uw eigen Bruisende Evenement?

Borrel, bubbel, Bruis!

Bar Bruis beschikt ook over een multifunctionele ruimte boven de horeca ruimte. Dit is een ruime en lichte zaal die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo kan hij dienen als vergaderzaal, voor het geven van trainingen of workshops, maar ook voor feestjes.

Maar u kunt bij Bar Bruis ook in de horeca zaak zelf (eventueel in combinatie met de bovenzaal) uw eigen bruisende evenement houden. Een feest voor uw verjaardag? Een jubileumviering? Een kinderfeestje met spelletjes en een uitstap in de natuur? Het houden van een koffietafel in huiselijke sfeer? Of chique dineren in uw privé restaurant? Een communie of vormsel in een kindvriendelijke omgeving vieren? Of een Bruisende babyborrel?
Uw wensen zijn onze grenzen! Dus neem gerust contact met ons op als u een bruisend idee heeft en dan bekijken we graag samen wat de mogelijkheden zijn.


JE EIGEN BAR BRUIS

We hebben reeds diverse feestjes mogen ontvangen in Bar Bruis. Dit kan zowel tijdens de reguliere openingsuren als na sluitingstijd. Tijdens de openingsuren kan afhankelijk van de groepsgrootte een tafel in Bruis worden gereserveerd, een deel van ons terras, of de bovenzaal wordt voor u gereserveerd.

Na sluitingstijd kan de gehele bar worden gebruikt voor uw evenement. Denk hierbij aan een uitgebreid diner in uw privé-restaurant of een feestje waarbij de bestaande tafeltjes aan de kant gaan en plaats maken voor statafels en een dansvloer.
In samenspraak met u bekijken we in welke vorm het feestje gegoten wordt.


INSPIREREND VERGADEREN IN HET GROEN

Bar Bruis beschikt over een ruime en lichte vergaderzaal op de eerste verdieping die geschikt is voor vergaderingen, trainingen, workshops en zakelijke bijeenkomsten. Doordat Bar Bruis centraal  gelegen is tussen Brussel, Antwerpen en Leuven is de locatie goed bereikbaar.  Er is ook een ruime parking voorzien.

Bar Bruis vormt een relativerende en inspirerende plek die aanzet tot een frisse kijk op zaken. De ideale basis voor het vinden van nieuwe inspiratie en het organiseren van een effectieve meeting.

De vergaderzaal is voorzien van een beamer met projectiescherm, een flip-over en diverse vergadertafels en stoelen die in de gewenste opstelling kunnen worden opgesteld. Tevens is er een kleine zithoek aanwezig en een kleine open keuken.

Tijdens de vergadering wordt naar gewenst de catering voorzien vanuit Bar Bruis. Geen thermoskoffie voor u maar een lekker cappuccino of verse koffie met een stukje gebak erbij. Een eventueel ontbijt, lunch, vieruurtje of diner, kunt u zowel in de vergaderzaal zelf als in de huiselijke sfeer van Bar Bruis nuttigen. Kies voor een gezond en verkwikkend ontbijt. Of liever een lunch met een verse soep en broodjes, de zomer inluiden met een BBQ of juist de dag afsluiten met een borrel en bourgondische snacks in onze sfeervolle bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als u op zoek bent naar een locatie met mogelijkheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de dag beginnen met een sportieve bootcamp, of de vergadering onderbreken met een wandeling in het omringende bos. Ook een leuke teambuilding- en ontspanningsactiviteit op de huisweide naast Bar Bruis behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat. Wij denken graag met u mee om samen van uw bijeenkomst een succes te maken.


TEAMBUILDING

Ben je op zoek naar een locatie voor een teambuilding in het groen? Samen met onze partners verzorgen wij graag jullie activiteiten in en rondom Bar Bruis. De teambuilding combineren met een zakelijke vergadering behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Teambuilding in en voor de Natuur.

In samenwerking met Natuurpunt verzorgen we diverse teambuilding activiteiten.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een expeditie onder leiding van een natuurgids?

Na een korte introductie neemt een gids uw gezelschap op sleeptouw in het omringende natuurgebied van de Groene Vallei. Hij laat u kennismaken met de geheimen van het natuurgebied en vertelt over de geschiedenis, legenden en plezante weetjes.

Of liever echt de handen uit de mouwen steken? Dan is actief natuurbeheer de juiste activiteit voor uw gezelschap. Natuurpunt wenst wilde, robuuste natuur te behouden met veel biodiversiteit en een hoge belevingswaarde. Natuurbeheer staat garant voor samenwerken, taken verdelen, samen een doel bereiken, en achteraf genieten van het resultaat. Het werk is gevarieerd en kan aangepast worden aan de mogelijkheden en de wensen van de deelnemers.

Samen met Natuurpunt organiseren we graag een dag op maat van uw bedrijf. Zo helpt u niet alleen uw bedrijf maar ook de natuur een handje verder.

Bruisende Expeditie Robinson

Samen met uw gezelschap kunt u meedoen aan Expeditie Robinson op de grote weide naast Bar Bruis. Onder begeleiding wordt het gezelschap ingedeeld in teams die vervolgens tegen elkaar zullen moeten opnemen. U moet, net als in het televisieprogramma, een flink aantal proeven doen. Bij deze beproevingen komen natuurlijk ook de elementen water en vuur aan bod.  De ene proef is al wat intensiever en uitdagender als de andere. Binnen het team zijn er diverse kwaliteiten nodig om tot de eindstreep te komen. Niet enkel spierballen maar ook iemand die de rust kan bewaren is belangrijk. Samenwerking, communicatie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en het bedenken van de juiste tactiek, allemaal vaardigheden die het team moet bezitten.

Dus kom jezelf en je team uitdagen bij de Bruisende Expeditie Robinson.

Teambuilding Silsom Games

Een ander sportief programma dat we aanbieden zijn de Silsom Games. Op de huisweide naast Bar Bruis wordt u begeleid door een medewerker van Natuurpunt. De Silsom Games is een speciaal door Natuurpunt bedacht spel waarbij uw gezelschap eveneens diverse proeven voor moet oplossen. Wees gerust, u hoeft hiervoor geen top atleet te zijn. Ook hier is samenwerking en communicatie de sleutel tot succes! In verschillende teams dient u de proeven op te lossen waarbij uiteraard veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke elementen.
ONTDEK DE GROENE VALLEI MET PAARD EN KAR

Aangezien we gelegen zijn langs de Equitrail tussen Brussel en Leuven willen we ook heel graag de mogelijkheid aanbieden om de Groene Vallei op een ludieke en originele manier te ontdekken.  Samen met onze partner bieden wij de mogelijkheid aan om op een huifkar een tochtje te doen doorheen de bossen en velden.

Stel u voor: uw gezelschap van 12 vrienden wordt ontvangen bij Bar Bruis met koffie en gebak.  Vervolgens ziet u uw vervoer al aankomen.  De koetsier neemt u mee op een anderhalf uur durende tocht in de omgeving van Bar Bruis.  Bij terugkomst geniet u van een vers getapt pintje met iets lekkers erbij.

We hebben 3 mooie tochten voor u reeds uitgestippeld:

  • Rondje Bruis: waar u een tochtje door het Silsombos en over de landwegen van de omringende dorpen gaat maken
  • De kerktorenspot route: waar kerktorens spotten een leuke prijs kan opleveren en  waar je bij het vallen van de avond een heel mooi zicht krijgt op de landingsbanen van Zaventem.
  • De Bruisbos route: deze kan enkel met de kleine kar want hier gaat het over kleinere wegen aan een sneller tempo.

In het totaal hebben we voor 28 personen 2 huifkarren ter beschikking.  Vanaf 30 euro per persoon beleeft u de Groene Vallei vanuit een heel ander perspectief.

Voor kleinere gezelschappen is er een marathonkoets beschikbaar.  Deze koets is beter geschikt voor de avontuurlijkere genieter, want hierbij durven de paarden al wel eens in galop te gaan.  De kleinere koets is geschikt van 4 tot 6 personen.


BRUISENDE KINDERFEESTJES

Zeg nu zelf, een kinderfeestje is toch het beste moment van de verjaardag! We hebben al diverse kinderfeestjes mogen vieren bij Bar Bruis. Wij versieren de bovenzaal en verzorgen de catering zodat de jarige Job en zijn ouders / grootouders enkel nog hoeven te genieten.
Met zoveel vriendjes als je maar wilt kun je je hier naar hartenlust uitleven. En fijn voor papa en mama is dat de modderschoenen niet thuis binnen hoeven 😊.

Wat houdt een bruisend kinderfeestje in? Opnieuw zijn er verschillende mogelijkheden. Kom even langs of neem gerust contact met ons op.  Enkele van de voorbeelden zijn:

Kinderfeestje naar eigen invulling
U huurt de bovenzaal van Bar Bruis voor een dagdeel; ochtend / middag of avond, en kunt zelf verdere invulling geven aan het feestje. Uiteraard versieren wij ook de zaal voor de jarige en kan u opteren om het feestpakket van € 10,- per kind erbij te nemen zodat u zich van de catering niets hoeft aan te trekken.

Natuurrijk Kinderfeestje
Hier wordt het feestje uitgebreid met een wandeling en diverse spelletjes. Uiteraard is er eerst ruimte voor iets lekkers en het geven van cadeautjes. En daarna zal een échte Natuurpuntgids de kinderen en ouders/grootouders mee op pad nemen voor een interactieve natuurwandeling.  Onderweg wordt er van alles uitgelegd over de natuur en de beestjes die er leven. Uiteraard afgewisseld met leuke spelletjes. De wandeling duurt ongeveer 1.5 à 2 uur.

Kostprijs? U betaalt € 50,- voor de natuurgids (komt volledig ten goede van Natuurpunt!) en het €10,- per kind voor het feestpakket.  Naar wens kan de bovenzaal worden gehuurd voor € 50,-.

Sportief Kinderfeestje
Bij het sportief kinderfeestje wordt het feestje uitgebreid met een tennisinitiatie. Op de tennisvelden achter Bar Bruis maak je kennis met deze sport gedurende 1,5 uur in een toffe spelvorm. Na het eten van iets lekkers en het geven van de cadeautjes worden de kinderen door een officiële tennisleraar geëntertraind 😉 op de tennisbaan.
Kostprijs? € 50,- voor de tennisleraar, € 50,- huur van de bovenzaal en € 10,- euro per kind voor het feestpakket.

Maar wat is er precies allemaal inbegrepen in het feestpakket van € 10,-?*

  • 2 flesjes frisdrank naar keuze
  • Onbeperkt kannen grenadine of water
  • Croque uit het vuistje, 3 american pancakes, of hotdog
  • Zakje chips

*Indien u of het feestvarken nog andere wensen heeft, dan kan dat uiteraard besproken worden.

KOFFIETAFEL

Soms moeten we helaas ook afscheid nemen van een dierbare. Dit doe je het beste helemaal op je eigen manier! Mocht Bar Bruis passen bij jullie manier dan maken we daar heel graag ruimte voor vrij. Zo kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw familielid, vriend of geliefde. Dit zal zeker met een lach en een traan gepaard gaan, maar hopelijk denkt u daarna toch terug op een hele fijne dag.

Op maandag en dinsdag is Bar Bruis normaliter gesloten maar aangezien u de dag niet zelf bepaalt maken wij ook dan graag tijd voor jullie vrij. Op andere momenten kunnen we eventueel ook gebruik maken van de bovenzaal.