SECTION Home tekst

Bar Bruis - Wandel & re-cycle bar

Hoe meer bubbels, hoe meer Bruis! Ook tijdens Corona!
Welkom in Bar Bruis! Bar Bruis is meer dan alléén een ontbijtbar, lunchroom of café. Bar Bruis is de huiskamer aan de rand van het Silsombos. Je kan hier normaalgesproken de hele dag terecht voor een ontbijt, snelle of juist uitgebreide lunch, koffie met vers gebak of een gezellige borrel en op vrijdagavond voor een gezellig etentje! Ook een bruisend feestje, een leuke teambuilding of vergadering in het groen behoren tot de mogelijkheden. Het huiskamergevoel staat bij ons voorop; wees welkom, voel je thuis en blijf zo lang als je wilt!
MAAR...

Ook wij ontkomen natuurlijk niet aan de gevolgen van Corona. Dus tijdelijk hebben we alleen een mooi terras buiten. Gelukkig is onze buiten huiskamer deels overdekt. Dus ook bij regen bent u bij ons aan het juiste adres. Op 8 & 9 mei hebben we speciaal om ons her-openingsweekend te vieren een aangepast menu! Daarna gaan we direct over naar de zomer kaart!

Vanaf woensdag 12 mei zijn we weer zoals gewoonlijk geopend van woensdag t/m zondag. U kunt dan terecht met 4 personen per tafel of 1 gezinsbubbel! Volg onze socials om onze specials in de gaten te houden.