Bar Bruis en Natuurpunt

Een ideale combinatie!

Bar Bruis ligt midden in het natuurgebied de Groene Vallei. Dit natuurgebied vormt een oase van rust in het drukbevolkte gebied tussen Leuven, Brussel en Mechelen. Aangezien wij als Bruisend hart midden in de Groene Vallei liggen doen wij onze uiterste best om mensen niet enkel naar ons, maar ook de natuur in te krijgen. Als u Bar Bruis met een bezoekje vereert komt u eerst de veranda binnen waarin het bezoekcentrum van de Groene Vallei gevestigd is.

In het bezoekerscentrum vind je (gratis) informatie, wandelkaartjes en je kan er allerlei (opgezette) dieren bewonderen. Er zijn vaak vrijwilligers aanwezig die je graag wegwijs maken in de prachtige streek rondom Bar Bruis.

In de veranda vind je ook allerlei producten uit het Natuurpunt-gamma die u kunt kopen en meenemen, denk hierbij aan voedersystemen, een assortiment voeder voor verschillende diersoorten en diverse leuke dierenknuffels.

Ook is het bezoekerscentrum het vertrekpunt voor vele natuurwandelingen en fietstochten. Zo start er iedere derde zondag van de maand een natuurwandeling vanuit Bar Bruis.

Voor meer informatie over het bezoekerscentrum klik hier.

Contact: bc.groenevallei@natuurpunt.be