Kinderen bij Bar Bruis

Is er bij Bar Bruis een speeltuin?

“Is er bij Bar Bruis een speeltuin?” Deze vraag krijgen wij met regelmaat. En ons antwoord is altijd volmondig “Ja, wij hebben de tofste speeltuin die een kind zich maar kan wensen!”.
Bar Bruis is een plek waar ook jonge gezinnen welkom zijn. De veilige, verkeersluwe ligging maakt dat het een plek is waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Naast Bruis ligt een mega speelweide met heuvels, klimbomen, boomstammen, strobalen, en een poel om kriebelbeestjes in te zoeken of gewoon lekker door de modder te waden. Iedere ouder zal het kunnen beamen, tevreden kinderen staat garant voor tevreden ouders.

Dus laat je ouders maar lekker saai op het terras zitten, terwijl jij de speelweide induikt. Hutten bouwen, hier mag het. Klimmen en klauteren over boomstammen, je verwonderen over kriebelbeestjes, je lekker vies maken in de poel…. Hier mag het allemaal!

Ook binnen is er voor jullie van alles te doen. Er is een duplotafel, stiften en papier en er is van alles te zien in het bezoekerscentrum.

‘at the end of the day, your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling! Because kids won’t remember their best day of television.’