Over Ons

Reeds enkele jaren hadden wij, Katrien en Kiki, het idee om een kleinschalige horecazaak op te starten. Voor ons ontbrak er in de nabije omgeving een plek waar we met onze gezinnen, familie, kinderen en honden naartoe kunnen gaan. Een plek waar een huiskamergevoel en ongedwongen sfeer voorop staat.

Na een lange zoektocht kwamen we per toeval bij het bezoekerscentrum de Groene Vallei van Natuurpunt uit en op deze locatie leek het plaatje te kloppen. Een goede locatie aan de rand van de natuur met heel veel mogelijkheden. Wel moest de bestaande horecazaak een flinke verbouwing ondergaan voordat hij in het plaatje zou passen, maar wij zagen het al helemaal zitten.

In het voorjaar van 2019 zijn we met Natuurpunt aan tafel gaan zitten en dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking waar we nog steeds enorm blij mee zijn. In september van dat jaar hebben wij samen met Natuurpunt en de hulp van veel vrienden en familie de horecazaak van de Groene Vallei volledig verbouwd tot hetgeen het nu is geworden. Een resultaat waar wij alvast enorm trots op zijn!

Op 2 oktober 2019 heeft Bar Bruis zijn deuren geopend. Een Wandel en Re-Cycle bar waar iedereen welkom is.

Wij hebben bij Bar Bruis geprobeerd om zoveel mogelijk materialen te recyclen.  Enerzijds omdat het niet nodig is om alles nieuw te kopen, maar vooral ook omdat het vaak zaken zijn met een ziel. Authentieker, degelijker, gewoon weg spullen met een verhaal. Tweedehands krijgt bij ons een tweede kans, nagenoeg het volledige interieur is bij ons namelijk  tweedehands. En om de cirkel rond te maken is ook bij ons weer alles te koop. De wijnglazen waaruit u drinkt, de borden waarvan u eet… dus mocht u weg zijn van de stoel waarop u zit, vraag het aan een van de bruisende medewerkers.