Bar Bruis - Wandel & re-cycle bar

Hoe meer bubbels, hoe meer Bruis! Ook tijdens Corona!
Welkom in Bar Bruis! Bar Bruis is meer dan alléén een ontbijtbar, lunchroom of café. Bar Bruis is de huiskamer aan de rand van het Silsombos. Je kan hier normaalgesproken de hele dag terecht voor een ontbijt, snelle of juist uitgebreide lunch, koffie met vers gebak of een gezellige borrel en op vrijdagavond voor een gezellig etentje! Ook een bruisend feestje, werkborrel, of teamuitje behoort tot de mogelijkheden. Het huiskamergevoel staat bij ons voorop; wees welkom, voel je thuis en blijf zo lang als je wilt!
MAAR...

Ook wij ontkomen natuurlijk niet aan de gevolgen van Corona. Dus tijdelijk kunt u enkel bij ons terecht met 4 personen per tafel of 1 gezinsbubbel! Bent u met meer dan 4 personen dan reserveren we gewoon een extra tafeltje. Volg onze socials om onze laatste nieuwtjes en activiteiten in de gaten te houden.

Sinds woensdag 9 juni is het gelukkig ook weer toegestaan om binnen in Bar Bruis te zitten! We zijn zoals gewoonlijk geopend van woensdag t/m zondag. In verband met het EK Voetbal zijn wij wel uitzonderlijk geopend op de momenten dat de rode duivels spelen :-)!